Al contingut principal

Detall de directori

Àmbit de Cultura, Esports, Educació i Joventut · Àrees municipals · Casals i Centres i espais socials, culturals i cívics · Espais i Sales d'Estudi

Casa de Cultura

Carrer de Castellví, 8 (Jardins del Monestir) - 08173 Sant Cugat del Vallès

935 891 382

casadecultura@santcugat.cat

http://www.casadecultura.santcugat.cat

Horari

Dilluns a divendres: de 8 a 23.30 h
Dissabte: de 9 a 21 h
Diumenge: de 10 a 15 h

AGOST: Tancat

 

Descripció

La Casa de Cultura és un dels equipaments municipals que formen la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) de Sant Cugat, juntament amb el Casal Mira-sol, el Casino la Floresta i el Casal les Planes.


Després d’una primera fase de reformes integrals dels seus espais, va reobrir les portes la tardor de 2008 amb una nova imatge i un nou caràcter. Es va iniciar així una etapa on la missió és esdevenir un punt de referència per a la ciutat; un espai de creació, producció i difusió, un lloc de debat, de lleure, d'aprenentatge i de participació.


El centre de recursos culturals està a la vostra disposició i us ofereix: oferta formativa trimestral de cursos i tallers; cessió d’espais i de recursos per poder programar les vostres activitats; allotjament d’entitats i/o d’associacions socioculturals que formen part del registre local d’associacions de Sant Cugat; programació cultural estable, espectacles de petit format; exposicions; suport a les entitats de cultura popular.

Més informació: www.casadecultura.santcugat.cat

Top