Al contingut principal

Atenció ciutadana

  • Dispensador de número per a Atenció Ciutadana
  • Dispensador de números a l'OAC
  • Atenció ciutadana a a l'OAC
  • Oficina d'Atenció Ciutadana
  • Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de Sant Cugat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d'atenció (presencials, telefònics, en línia) per tal que cada persona triï aquell que li resulti més còmode o més adequat per a les seves necessitats.

L'Oficina central d'Atenció Ciutadana (OAC) és a l'Ajuntament (pl. de la Vila, 1), però també us podeu adreçar a les OAC dels districtes, a Mira-sol, la Floresta i les Planes.

Els tràmits a l’OAC de plaça de la Vila es realitzaran preferentment amb cita prèvia, per assegurar una ràpida atenció. L’horari és de 8.30 a 18.30 h. Podeu concertar cita per internet a través del formulari de sol·licitud  otelefònicament, trucant al 010 (902543010, si truqueu de fora del municipi) o al 93 565 70 00, indicant el dia i hora desitjats i el tràmit que voleu fer.

No obstant, si necessiteu presentar algun escrit de forma urgent i no podeu sol·licitar cita prèvia o presentar-lo telemàticament, cada dia de 8 a 13.30 h podreu agafar número de torn lliure. En aquest cas no podem assegurar que se us atengui ràpidament, ja que les persones amb cita prèvia tenen prioritat.

Relacionats

On

Top