Al contingut principal

Premis Ciutat de Sant Cugat

  • Els guardonats amb els Premis Ciutat de Sant Cugat 2016
  • L'alcaldessa lliura a Josep Canals el Premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat
  • Intervenció de l'lacaldessa a la gala de lliurament dels Premis 2016
  • Actuació de l'Esbart i Pere Martínez a la gala de lliurament dels Premis 2016

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels Premis.

Des del seu naixement, cada any s’han distingit en un acte o gala de lliurament persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció.

Guanyadors de la 12a edició

D'entre les 14 candidatures finalistes els guardonats van ser: Aula de So, l’Ateneu Santcugatenc, l’Esplai Pica-Roca, el Fons Social Sant Cugat-Valldoreix i un grup alumnes de l’escola Thau.

El Premi Extraordinari va ser per Josep Canals i Gual galerista, promotor i dinamitzador de l’art contemporani català a la ciutat.

En el marc de la gala de la 12a edició dels Premis, també es va fer lliurament de la Medalla d’Honor de Sant Cugat a quatre entitats centenàries de la ciutat: la Societat Coral La Lira, la Unió Santcugatenca, el Club de Golf Sant Cugat i el Club Sant Cugat Esport.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2016 es van lliurar el passat 6 de març de 2017, al Teatre-Auditori Sant Cugat.

 

Top